Sunday, June 16, 2024
HomeЛюбовКакво да очакваме от любовта през новата 2023 година

Какво да очакваме от любовта през новата 2023 година

В началото на новата година в България се очаква да се случи нещо ново: Когато приключваме една година и посрещаме друга, много от нас отделят време да обмислят изминалите дванадесет месеца и да поставят решения за предстоящите. За тези от нас, които са свободни, това често означава, че са решили да намерят любовта. Но какво ни очаква през новата година, що се отнася до любовта? Нека разгледаме някои от нещата, които според астролозите ни очакват през 2023 г

Какво ви очаква във сферата на любовта според астролозите

Като начало, ако се надявате да срещнете някой нов човек, имате късмет. Според астроложката Лиза СтардъстСвободните Слънца ще имат многобройни възможности да се сприятелят и да намерят любовта” Така че давайте напред и се излагайте – шансовете ви да срещнете някой специален човек са големи, преди да се усетите.

Но кой ще бъде този нов човек? Е, ако търсите някой, който е напълно различен от бившия ви, може би ще бъдете изненадани. Астроложката Дженифър Расиопи казва, че всички ние ще бъдем привлечени от хора, които ни напомнят за предишните ни партньори. Тя обаче ни съветва да “гледаме отвъд повърхността” и да не отписваме някого само защото ни напомня за бившия. На пръв поглед те могат да изглеждат подобни, но в крайна сметка може да са точно това, което сме търсили през цялото време.

След като сте открили някой специален човек, е време да се съсредоточите върху изграждането на силна връзка с него. И според Стардъст, 2023 г. ще бъде чудесна година за постигане на точно това. Тя казва, че “планетите ще се подредят по такъв начин, че ще направят съобщаването на вашите желания и нужди по-лесно от всякога” Така че, ако сте имали проблеми с изразяването на мнението си във взаимоотношенията си, това е годината, в която нещата ще започнат да се променят към по-добро.

Ако се надявате да намерите любовта през новата година, астролозите казват, че имате късмет. 2023 г. се очертава да бъде чудесна година за запознанства с нови хора и за изграждане на силни връзки. Така че действайте и се изявете – вашият идеален партньор може да е точно зад ъгъла.

RELATED ARTICLES

Most Popular