Tuesday, June 25, 2024
HomeЛюбов5 ритуала за привличане на любовта при пълнолуние

5 ритуала за привличане на любовта при пълнолуние

С новата 2023 година точно зад ъгъла, любовта определено е във въздуха! Ако сте необвързани и търсите любов, защо не опитате един от тези магически ритуали при пълнолуние, за да привлечете сродната си душа?

В началото на месец декември , по време на пълнолунието, се появяват 5 нови идеи, свързани с привличането на любовта.

Предлагаме ви следните 5 ритуали, за да привлечете любовта при пълнолуние

1. Напишете любовно писмо до Вселената

На лист хартия напишете всичко, което търсите в един партньор. Бъдете възможно най-конкретни! След това сгънете хартията и я сложете под възглавницата си. Вселената ще свърши останалото!

2. Направете четене на таро

Четенето на таро може да ви даде представа за това какъв човек трябва да търсите. То може също така да ви помогне да разберете какво може да ви възпрепятства да намерите любовта.

3. Запалете розова свещ

Розовото е цветът на любовта, така че запалването на розова свещ е чудесен начин да привлечете романтиката в живота си. Само не забравяйте да визуализирате идеалния си партньор, докато свещта гори!

4. Направете си табло за видения

Съберете всички видове изрезки от списания и изображения, които представляват това, което искате в партньора и във връзката си. Залепете ги на дъска за плакати или ги запазете в дневник – и в двата случая това е забавен начин да си изясните какво търсите.

5. Извършете ритуал за любов към себе си

Това е важно! Преди да можете да привлечете любовта на някой друг, трябва да сте сигурни, че се грижите за себе си емоционално и психически. Подарете си релаксираща вана, спете достатъчно и се хранете здравословно. Когато обичате себе си, другите също ще бъдат привлечени от вас!

Има най-различни начини за привличане на любовта под светлината на пълнолунието – кой от тях ще опитате? Без значение какъв ритуал ще изберете, просто не забравяйте да останете позитивни и да се забавлявате с него! Перфектният партньор е някъде там и ви чака… просто трябва да дадете на Вселената да разбере какво търсите. Късмет!

RELATED ARTICLES

Most Popular