Tuesday, June 25, 2024
HomeАстрологияЩе познаете ли коя зодия е дядо Коледа - ето нашите предположения

Ще познаете ли коя зодия е дядо Коледа – ето нашите предположения

Чудили ли сте се някога към кой зодиакален знак принадлежи Дядо Коледа? В края на краищата той е старец с бяла коса и брада, така че е съвсем естествено да се чудим за неговата възраст и астрологичен знак. Няма как да не ни е любопитно на кой звезден знак отговаря този весел старец. Нека да проучим по-подробно въпроса.

Стрелец

Очевидното предположение е, че Дядо Коледа е Стрелец, заради митичните качества, свързани с този знак, като например да бъде див, весел, авантюристичен и оптимистичен. Логично е Дядо Коледа да е от този зодиакален знак, тъй като той прекарва живота си в пътуване по целия свят за една нощ, разнасяйки подаръци! Той също така обича природата и животните, така че това напълно се вписва в характеристиките на Стрелеца.

Козирог

Някои астролози обаче смятат, че Дядо Коледа всъщност е Козирог, защото живее в отдалечен район на Северния полюс, а Козирозите са известни със своята практичност и амбициозност. Освен това Козирозите са независими хора, които нямат нищо против да прекарват времето си в самота – което би могло да обясни защо белобрадият старец прекарва по-голямата част от времето си в изолация, далеч от шума и суетата на съвременния живот.

Макар да няма точен отговор на въпроса към кой зодиакален знак принадлежи Дядо Коледа, едно е сигурно – той носи радост в живота ни от векове! Независимо дали е Стрелец или Козирог (или нещо съвсем друго!), всички можем да се съгласим, че всеки може да се възползва от допълнително празнично настроение през този вълшебен сезон. Така че, ако търсите коледно настроение тази година, просто си спомнете какво ни е учил старият Свети Ник: по-добре е да даваш, отколкото да получаваш! Весели празници!

RELATED ARTICLES

Most Popular