Tuesday, June 25, 2024
HomeАстрологияЛунен календар за октомври 2021 г.

Лунен календар за октомври 2021 г.

Ето какви ще бъдат фазите на Луната този октомври. Много от нас се вълнуват пряко от тези промени и дори ги считат за причина за тяхното емоционално и здравословно състояние. Ето какви са те според нашия лунен календар за октомври.

Лунен календар за 1 октомври, петък

Празничен ден. Спокоен и съзерцателен ден. Препоръчва се да сте в уединение, предимно заобиколени с природа. Водата е водеща днес водата. Носете бижута с червен яспис.

Лунен календар за 2 октомври, събота

Ден с много трудности. Избухват скандали, спорове, агресията се увеличава. Разпространяват се клюки. Избягвайте прекалената активност и празните приказки. Четете или наблюдавайте природата.
Бижутата да са с хризопраз.

Лунен календар за 3 октомври, неделя

Ден на духовността. Един от най -добрите дни от целия лунен месец за медитация, тъй като има възможност за духовно просветление, просветление. Подходящ е за почти всички видове дейност, основното е да не забравите да запазите чистотата на мислите и да благодарите на Висшите сили за изпратените благословии и тяхната подкрепа. Бижутата трябва да са с изумруди или розов кварц.

Лунен календар  за 4 октомври, понеделник

Слънчев ден. Един от най-добрите, най-чистите и светли дни в целия лунен месец. В никакъв случай хармонията на този ден не трябва да се нарушава от кавги, агресия, гняв, насилие. Забранено е да секат дървета, да се берат цветя, да се коси трева – всички живи същества трябва да бъдат защитени. Един от най -успешните за стартиране на важни проекти, можете да започнете ремонт, да работите с недвижими имоти. И най -важното, на този ден – да запазите лъчите на Слънцето в сърцето си.
Бижутата да са с камъни, които имат лека и фина енергия, например: аметист или аквамарин.

Лунен календар за 5 октомври, вторник

Неблагоприятен, един от най-стресиращите дни. Тъмните стаи трябва да се избягват. Отложете стартирането на нови проекти.
Използвайте аромат на бор.

Лунен календар за 6 октомври, сряда

Хармоничен ден. Изключително рядък. Довършете започнатото преди. Чудесен ден за релакс в природата. Турмалинът е вашият камък за следващите дни.

Лунен календар за 7 октомври, четвъртък

Особено мощен ден. Ден за бъдещи планове..

Лунен календар за 8 октомври, петък

Щедростта е водеща. Получавате еквивалента на даденото. Денят за активно изпълнение на строителни планове. Започнатото ще приключи с бързо и безопасно.

Лунен календар за 9 октомври, събота

Ден на борба, на активните хора и революционерите. Мързелът, пасивността са противопоказани. Добър ден за активна физическа работа и спорт.

Лунен календар за 10 октомври, неделя

Върнете се към миналото си. Посадете дърво, символизиращо корените на рода1 октомври, понеделник
Ден на постоянство и постигане на целите. Добър ден за правене на кардинални планове за бъдещето. Можете открито да покажете емоциите си: да се смеете, да плачете, да се радвате. Почиства тялото и укрепва психиката.

Лунен календар за 12 октомври, вторник

Приемете случващото се без оплаквания. Ще усещате и най-фините аромати. Има символично подмладяване на тялото.

Лунен календар за 13 октомври, сряда

Ден на справедливостта. Енергията ви непрекъснато нараства. Ден за ново начало. Не говорете клюки. Ден на внимание към писаното: книги, списания, писма, не можете да късате хартии..

Лунен календар за 14 октомври, четвъртък

Ден за унищожаване на негативното с огън. Особена мощ на умствената енергия .

Лунен календар за 15 октомври, петък

Лош ден. Силна тревожност и раздразнителност. Ден на измамата.

Лунен календар за 16 октомври, събота

Щастлив ден, на новото начало. Всички неприятности от деня са краткотрайни.

Лунен календар за 17 октомври, неделя

Положителен и енергично силен лунен ден, един от най -добрите дни в целия календар. Може да осъзнаете собствените си сили, особено на физическо ниво. Не позволявайте на съмненията и комплексите да ви завладеят отвътре, за да изградите ясно живота си

Лунен календар за 18 октомври, понеделник

Ден на мъдростта и спокойствието. Направете си медицински преглед. Правете бъдещи планове, като се гледа далеч напред. Бижутата да са с аквамарин.

Лунен календар за 19 октомври, вторник

Ден на толерантност. Отървете се от ненужните чувства, мисли, информация.

Лунен календар за 20 октомври, сряда

Най -мощният ден на месеца. Нужни са решителни действия за добри резултати.
Не давайте обещания, които не сте способни да изпълните.

Лунен календар за 21 октомври, четвъртък

Неблагоприятен ден, добър за пасивна почивка. Критичен ден, когато човек се поддава на вътрешни изкушения. Не бъдете горди и арогантни. Не хабете енергия.

Лунен календар за 22 октомври, петък

Символът на деня е умереност. Това е чист ден – справедливост, пречистване. Това е ден на хармония между физическото ниво и духовния свят.

Лунен календар за 23 октомври, събота

Ден на любовта, предназначен за забавление, за празници и тържества.

Лунен календар за 24 октомври, неделя

Не разрушавайте готови неща. Забравете за социалните дейности. Това е последният ден за събиране на енергия.

Лунен календар за 25 октомври, понеделник

Нещастен, дори опасен ден. Ден на необвързаните. Останете си у дома, тъй като се активират негативни енергии за човек. Това е денят на съблазняването. Ако прекарате днес на работното си място, вземете парче хризолит със себе си или поставете фигурка от хематит на масата, да се предпазите от негативните ефекти на деня.

Лунен календар за 26 октомври, вторник

Ден на победата над себе си. Това е денят на освобождаване от бремето, еманципация, има освобождаване на кармични дългове, трудни условия. Ден на духовния растеж. По-добре е да прекарвате време далеч от голяма тълпа от хора.

Лунен календар за 27 октомври, сряда

Ден на смелостта и щедростта. Проявете благотворителност. Хората ще бъдат честни и открити. На този ден мъжете са способни на смели постъпки и красиви жестове.

Лунен календар за 28 октомври, четвъртък

Ден на събиране на знания. Повишават се умствените способности, идват нови идеи, планове, проекти. Това е период на преувеличаване на собствените възможности и прекомерен оптимизъм.
Възможно е също успешно преминаване на изпити и тестове.

Лунен календар за 29 октомври, петък

Труден период. Човек проявява склонност към тирания, голям апетит, ревност. Това е денят на покаянието.

Лунен календар за 30 октомври, събота

Много мощен ден. Това е периодът на създаване на новото, освобождава се голям енергиен потенциал. Силен и мощен ден на освобождаване на активна мъжка енергия.

Лунен календар за 31 октомври, неделя

Празничен ден. Съзерцателен, спокоен, пасивен ден, който е добре да прекарате в уединение, сред природата.

RELATED ARTICLES

Most Popular