Tuesday, June 25, 2024
HomeАстрологияКакво ни казва астрологията за брака

Какво ни казва астрологията за брака

Когато двама души решат да се оженят, това често е важно събитие. Но замисляли ли сте се дали има някои аспекти на астрологията, които биха могли да ни кажат нещо за вероятността на този съюз? Макар че астрологията не може да гарантира, че сватбата ще се състои, има определени знаци и индикатори, които подсказват, че тя може да настъпи скоро. Нека разгледаме някои от най-важните аспекти за брака в астрологията.

Седми дом в астрологията

Седмият дом в астрологията управлява партньорствата и взаимоотношенията. Ако даден човек има планети или астероиди, разположени в седмия му дом, това показва, че връзките са важни за него и той вероятно се стреми да създава дългосрочни ангажименти. Това може да е индикация, че те са отворени за брак и може би дори са в търсене на някой специален човек.

Венера и Марс в синастрия

В синастрията Венера и Марс представляват съответно мъжката и женската енергия. Когато тези две планети се съберат в синастрия, това показва силно физическо привличане между двамата замесени. Това често се разглежда като знак, че бракът може да е на хоризонта, защото и двете страни се чувстват емоционално свързани една с друга. Разбира се, това невинаги е така, но със сигурност може да ни подскаже какво може да се случи в бъдеще.

Съвпад между Луната и Сатурн

Когато Луната и Сатурн се съберат в съвпад, това може да означава дългосрочен ангажимент между двама души – например брак. Луната олицетворява емоциите, а Сатурн се свързва със структурата и дисциплината; когато те се съберат в съвпад, това предполага, че и двете страни са отдадени една на друга за дълъг период от време и са намерили стабилност във връзката си.

Всички тези аспекти могат да ни подскажат дали според астрологията бракът за някого се очертава на хоризонта или не – но не бива да се приемат като окончателни отговори или гаранции. В крайна сметка само времето ще покаже дали двама души ще решат да се оженят или не! Въпреки това разбирането на тези астрологични показатели със сигурност може да ни помогне да разберем какво предстои на всяка потенциална двойка, която обмисля да завърже връзката си. За тези, които търсят повече информация за това как конкретни аспекти на астрологията могат да се свържат с перспективите за брак, консултацията с опитен астролог може да бъде от полза!

RELATED ARTICLES

Most Popular