Tuesday, June 25, 2024
HomeАстрологияКак да сбъднете желанията си по време на пълнолуние

Как да сбъднете желанията си по време на пълнолуние

Всички знаем, че Луната влияе на приливите и отливите, на съня и на настроението ни. Но знаете ли, че тя може да повлияе и на желанията ви? Според много култури пожелаването на желания по време на пълнолуние е изключително силен начин да проявите желанията си. Продължете да четете, за да разберете как можете да сбъднете желанията си при следващото пълнолуние.

Подбирайте внимателно думите си

Това не е моментът да поискате нещо малко или незначително като място за паркиране или нова чаша за кафе. По време на пълнолуние искате да подбирате думите си много внимателно, защото това, което казвате, ще бъде усилено. Затова, ако искате нещо голямо, поискайте го! Бъдете възможно най-конкретни по отношение на това, което желаете, и не се страхувайте да проявявате творчество при формулировките си. Не забравяйте, че това е вашето желание, така че го направете добро!

Визуализирайте това, което искате

След като сте избрали думите си, отделете малко време да затворите очи и да визуализирате това, което желаете. Как изглежда то? Какво е усещането? Наистина се опитайте да се свържете с преживяването, че желанието ви се е сбъднало. Колкото по-ярко можете да си го представите в съзнанието си, толкова по-добре.

Пуснете го на свобода

Това може би е най-важната стъпка от всички. След като сте си пожелали и сте визуализирали желаното, е задължително да го оставите да си отиде. Не прекарвайте цяла нощ, фиксирани върху това да сбъднете желанието си – това няма да помогне за нищо! Вместо това се доверете, че Вселената ще изпълни това, което сте поискали, и вярвайте, че всичко ще се случи в идеалното време. След като се освободите от привързаността си към резултата, вие се отваряте за неограничени възможности. И тогава се случват чудеса

Следващия път, когато има пълнолуние, опитайте да си пожелаете нещо, като използвате тези стъпки. Не забравяйте да конкретизирате какво желаете, да визуализирате какво би било усещането, ако желанието ви се сбъдне, и след това да го оставите напълно. С малко магия и много намерение всичко е възможно – дори в студена зимна нощ под яркото пълнолуние.

RELATED ARTICLES

Most Popular