Sunday, June 16, 2024
HomeАстрологияХороскопКоя зодия пощурява по време на Новолуние?

Коя зодия пощурява по време на Новолуние?

Случвало ли ви се е да се чудите защо понякога се чувствате необяснимо несигурни и сякаш нищо не върви по пътя ви? Възможно е това да е новолунието. Новолунието е мощна сила, която ни влияе по начин, който може дори да не осъзнаваме. Но някои зодиакални знаци са по-засегнати от други по това време. Ако се чудите кои два зодиакални знака стават малко по-луди по време на новолуние, четете нататък!

Телец и Скорпион – леко луди по Новолуние

Двата знака, които са най-силно засегнати от новолунието, са Телец и Скорпион. Хората, родени под тези знаци, са склонни да изпадат в свръхнапрежение, когато наближи новолунието; те могат да започнат да се държат по-различно от обичайното и да се чувстват малко луди поради цялата енергия, която е във въздуха.

Хората в Телец често изпитват засилване на емоциите си и могат да станат доста мрачни, когато настъпи новолунието. Възможно е също така да се окажат по-импулсивни от обикновено или да изпитват трудности да контролират настроението си. Важно е Телците да отделят време за грижа за себе си през този период, за да не се претоварват прекалено много от всички чувства, които витаят във въздуха!

От друга страна, Скорпионите са известни със своята интензивност – а тя може да се увеличи още повече по време на новолунието. През този период Скорпионите може да се почувстват емоционални, ирационални и силно чувствителни; най-добре е да отделят известно време за почивка и презареждане, за да не бъдат претоварени от собствените си емоции.

Независимо дали сте Телец или Скорпион или не, важно е да помните, че енергията на новолунието може да повлияе на всички – не само на родените под тези два зодиакални знака. Затова отделете малко време за почивка и презареждане през този период – никога не знаете какви промени може да предизвика той!

RELATED ARTICLES

Most Popular