Monday, June 17, 2024
HomeАстрологияХороскопКои зодии ще запазят мартениците си най-дълго?

Кои зодии ще запазят мартениците си най-дълго?

На 1 март българите празнуват Баба Марта, като си подаряват мартеници. Тези червено-бели гривни трябва да носят здраве и късмет през цялата година. Но представителите на някои зодиакални знаци няма да поискат да свалят мартениците си с месеци – представяме Ви топ 3 на зодиите с най-дълго задържаните мартеници.

Овен

Овните са известни с това, че са импулсивни и нетърпеливи, но въпреки това когато става въпрос за здраве и късмет, те няма да поискат да свалят мартениците си с течение на месеци.

Телец

Телецът е известен с това, че е практичен и земен, така че щом мартениците му носят късмет, няма да поиска да ги свали и да загуби талисмана си. Въпреки това те са известни и с упоритостта си, така че щом веднъж са решили да носят мартеници, едва ли ще го променят.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че са адаптивни и гъвкави, така че ще могат да се носят по течението, когато става въпрос за запазване на мартениците. Може дори да се радват, че те им напомнят за Деня на Баба Марта дълго след като всички останали са свалили своите.

Ето го и тях! Ако сте Овен, Телец или Близнаци, можете да очаквате, че ще запазите мартеницата си малко по-дълго от повечето хора. Само не забравяйте, че независимо колко дълго ще носите своята, най-важното е да се наслаждавате на Деня на Баба Марта и на всички традиции, които го съпътстват!

RELATED ARTICLES

Most Popular