Sunday, June 16, 2024
HomeАстрологияХороскопКои зодии са най-зле в леглото - не се чувстват комфортно в...

Кои зодии са най-зле в леглото – не се чувстват комфортно в спалнята

Всички ние имаме своите силни и слаби страни, включително и в спалнята. Някои зодиакални знаци са родени любовници, а други… не чак толкова. Ако се чудите с кои знаци трябва да избягвате да се обвързвате, ако интимната сферат е на първо място в списъка ви с приоритети, не се чудете повече. Ето кои са трите зодии, които не са толкова добри в леглото.

Водолей

Ако търсите диво прекарване в спалнята, Водолеят вероятно не е знакът за вас. Тези независими души често предпочитат да летят сами, когато става въпрос за интимности, и дори когато са във връзка, могат да бъдат доста доволни от това, че правят нещо свое. Това не означава, че Водолеят не може да бъде чудесен любовник – просто може да не е най-внимателният или отзивчив партньор, който някога сте имали.

Риби

Рибите са известни със своята състрадателна и романтична природа, но това невинаги се превръща в страхотна вечер в спалнята. Рибите могат да бъдат прекалено нетърпеливи да задоволят партньора си, което понякога може да изглежда неискрено. Освен това те са известни с това, че не умеят да отказват, дори ако не им е приятно. Ако търсите човек, който със същия ентусиазъм да опитва нови неща в леглото, Рибите може да не са подходящият партньор.

Телец

Телците са известни с това, че са лоялни и надеждни партньори, но могат да бъдат и доста негъвкави, когато става въпрос за спалнята. Те харесват нещата по определен начин и ако се опитате да се отклоните от рутината им, може да не са много щастливи от това. Въпреки това, ако търсите някой, който ще бъде последователен и надежден в леглото, Телецът определено си заслужава да бъде разгледан. Просто не очаквайте от тях да бъдат твърде спонтанни.

Въпреки че има някои определени предимства на това да бъдеш с всеки един от тези знаци, има и някои недостатъци, когато става въпрос за физическата страна на любовта. Ако умопомрачителните сесии в спалнята са на първо място в списъка ви с приоритети, може би ще искате да избегнете Водолей, Риби или Телец. Ако обаче търсите надежден и верен партньор, един от тези знаци може да е идеален за вас.

RELATED ARTICLES

Most Popular