Monday, June 17, 2024
HomeАстрологияХороскопКакви са разликите между зодиите Кучета и зодиите Котки

Какви са разликите между зодиите Кучета и зодиите Котки

Всички знаем, че кучетата и котките не могат да се разбират. Но знаехте ли, че същата тази динамика се разпростира и върху зодиите? Ако сте човек със знака на кучето, може да ви е трудно да общувате с човек със знака на котката – и обратното. Нека се потопим в света на астрологията и да проучим кои зодиакални знаци са като куче и котка.

Зодиакални знаци Куче: Овен, Телец, Близнаци и Рак

Кучешките зодиакални знаци в астрологията са Овен, Телец, Близнаци и Рак. Хората, родени под тези знаци, проявяват определени черти, които са сходни с тези на верния кучешки другар. Те са склонни да бъдат лоялни и да защитават приятелите и семейството си, както и да бъдат яростно независими, но любящи. Освен това те са много страстни по отношение на това, което правят, и често се заемат с проекти с ентусиазъм. Освен това хората, които попадат под зодиакалните знаци на кучето, са склонни да приемат нещата сериозно, но все пак да се забавляват, когато ги правят.

Зодиакални знаци Котка: Лъв, Дева, Везни и Скорпион

От друга страна, имаме зодиакалните знаци на котката – Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Хората, родени под тези знаци, често приличат на котки по своето поведение. Те могат да бъдат загадъчни и същевременно магнетични; предпочитат собствената си компания, но все пак жадуват за общуване; обичат приключенията, но ценят и стабилността; изключително независими са, но все пак се нуждаят от обичта на околните. Освен това хората, които попадат под зодиакалните знаци на котките, са склонни да бъдат много независими мислители, които често маршируват в ритъма на собствения си барабан.

Проблеми в общуването между зодиите Куче и Котка

Често ли ви се случва да се затруднявате да разберете някого, роден под една от тези две групи? Това е така, защото общуването между хората с кучешки и котешки знаци е пословично трудно поради силно различните им характери! Същото важи и за членовете на всяка от съответните групи; в края на краищата, не всички кучета си приличат, както не си приличат и всички котки! Така че, ако ви е трудно да разберете гледната точка на някой друг или да изложите ясно мислите си в разговор с него – това може да се дължи на факта, че говорите на различни “астрологични езици”

Ясно е, че комуникацията между представителите на тези 3 двойки зодиакални знаци (куче срещу котка) може да бъде трудна. Но не се притеснявайте – с отворено съзнание и търпение нищо не ни пречи да се научим как да преодолеем тази пропаст! В края на краищата, въпреки различията си, всички ние имаме някои общи черти, когато се стигне дотам – преди всичко сме човешки същества! Така че, въпреки че взаимното разбиране може да изисква допълнителни усилия и от двете страни, в зависимост от това къде се намираме по отношение на разположението на астрологичните знаци – то определено е възможно, ако обединим усилията си!

RELATED ARTICLES

Most Popular